Download lagu Tiara Amora Tak Lilo Lungamu Feat Harnawa Mp3

Listen: 74

Duration: 05:25

MP3 size: 5.13 MB


Tiara Amora Tak Lilo Lungamu Feat Harnawa

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Tak Lilo Lungamu

Langit Mendung Sing Dadi Saksi
Trenyuh Rasane Nelongso Ning Ati
Naliko Pupus Tresno Iki
Ra Ngiro Wis Nduwe Ganti
Sliramu Sing Tak Tresnani...

Pancene Abot Nandang Tresno
Naliko Adoh Jarakā€™e Sliramu
Ra Kuoso Nrimo Tresno Liyo
Mergo Kudu Nompo
Jejodohan Wong Tuwo...

reff :
Yo Wis Kudu Tak Lilakne
Yen Pancen Iki Dalane
Sing Apik Kanggo Tresnamu
Mugo Biso Mulyo Selawase....

Senadyan Aku Nelongso
Nangis Sak Jeroning Atiku
Tresno Tak Rewangi Kanggo Sliramu
Pungkase Sing Nyanding Dudu Aku....
Yen Pancen Iki Salahku
Pangapuroku Tulus Atiku
Dadi Pengiling Crito Sing Tak Tulis

Download Lagu Gratis Tiara Amora Tak Lilo Lungamu Feat Harnawa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Tiara Amora Tak Lilo Lungamu Feat Harnawa Mp3 Terbaru. Download Lagu Tiara Amora Feat Harnawa - Tak Lilo Lungamu ( Official Music Video ) lengkap dengan lirik lagu Tak Lilo Lungamu Feat Harnawa.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2021

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2021 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com