Download lagu Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon Mp3

Listen: 48

Duration: 03:41

MP3 size: 3.33 MB


Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon

Lirik:

Sembunyikan Lirik

dah berkali-kali ku biar
kau mengatakan itu fitnah
lelaki di telefon
sekadar teman ku tak kenal pun

baru-baru ini ku sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
rupa-rupanya kau dah selingkuh

bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

ramai yang berkata kau liar
aku hanya dengar dan diam
lelaki di telefon
rupanya teman di waktu tidur

dan akhirnya ku mula sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
bukti depan mata kau selingkuh
bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

(malik abdullah)
cakap terang, siapa itu
cakap sekarang, jangan tipu
bila check message kau tersipu-sipu
panggil dia sayang
panggil aku bae kau dah keliru

tolong jawab jangan gagap
pilih kata betul-betul bila kau nak cakap
bila aku telefon dulu kau jawab cepat
sekarang biar berdering-dering lambat angkat

sudah-sudah jangan bagi alasan
kau pilih dia, teruskan berpasangan
kau pilih aku, jangan dipermainkan
bisik hati aku baik cari lain kan?

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon (5x)

Download Lagu Gratis Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon Mp3 Terbaru. Download Lagu afieq shazwan - lelaki di telefon (official music video) lengkap dengan lirik lagu Lelaki Di Telefon.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com