Download lagu Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine) Mp3

Listen: 80

Duration: 05:00

MP3 size: 4.88 MB


Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Download Lagu Gratis Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine) Mp3 Terbaru. Download Lagu AKHIRE PISAHAN - AKD BAND KOPLO feat AFTERSHINE ( OFFICIAL MUSIC & VIDIO ) lengkap dengan lirik lagu Akhire Pisahan (ft. Aftershine).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com