Download lagu Alvi Ananta - Minggir Awas Pliket Ft Wawan Mp3

Alvi Ananta - Minggir Awas Pliket Ft Wawan

Listen: 195

Duration: 04:31

MP3 size: 4.21 MB

Date: 04 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Minggir Awas Pliket)

Dek, Kowe Ojo Kemayu
Senajan Wes Sukses Uripmu
Elek Elek Mbiyen Aku Uwes Tau
Keringeten Bareng Awakmu

Minggir Awas Pliket
ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo)
ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo)
ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo)
ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo) Ho Oh (iyo)

Mas, Kowe Ojo Ngaku Ngaku
Ngoco’o Sawangen Dapurmu
Tangi’o, Ojo Miring Turumu
Ora Sudi Aku Karo Awakmu

Ora Masalah Kowe Ngenyek Aku
Sing Penting Aku Wes Tau, Wes Tau Njeru
Ngomongo Piro Regamu
Tak Dolne Bengkok Bapakku

*
Kowe Urung Ngerti Sopo Aku
Aku Ratu Ngetop Sing Paling Ayu
Minggato Soko Ngarepku
Timbang Tak Pancal Raimu

Ora Masalah Kowe Ngenyek Aku
Sing Penting Aku Wes Tau, Wes Tau Njeru
Ngomongo Piro Regamu
Tak Nyolong Pitik Tanggaku

Sopo Sing Sudi Karo Dangkringanmu
Nduwe Manuk Yo Ora Kaku Kaku
Rene’o Nyedhak’o Aku, Sayang
Rene Tak Keplak Gundulmu

Dek, Kowe Ojo Kemayu
Senajan Wes Sukses Uripmu
Elek Elek Mbiyen Aku Uwes Tau
Gandeng Jembot Karo Awakmu

Ora Masalah Kowe Ngenyek Aku
Sing Penting Aku Wes Tau, Wes Tau Njeru
Ngomongo Piro Regamu
Tak Dolne Bengkok Bapakku

Back To **

Download Lagu Gratis Alvi Ananta - Minggir Awas Pliket Ft Wawan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Alvi Ananta ft Wawan - Minggir Awas Pliket (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Alvi Ananta Minggir Awas Pliket Ft Wawan. Lirik Lagu Alvi Ananta Minggir Awas Pliket Ft Wawan Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home