Download lagu Alvi Ananta - Nutup Lawang (Koplo Version) Mp3

Alvi Ananta - Nutup Lawang (Koplo Version)

Listen: 322

Duration: 05:23

MP3 size: 5.11 MB

Date: 11 July 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

sepine atinisun
nono riko hang mesti nyanding
gedine getun isun
kelangan riko nong urip iki

pilihan abot wes sun lakoni
sun pedot welas hang sun taleni

sun jaluk riko ngerti
saktemene hang isun karepno
sing bakal tentrem ati
kadung wes ilang roso percoyo

isun sing welas kanggo ngeloro
mung pisah dalan isun lan riko

wes kadung sun putusi
nutup atin isun sing ono lawang kanggo riko
bangur isun adoh gedigi
tapi ati podo welase timbang kumpul podo ngelaranine

isun sing welas kanggo ngeloro
mung pisah dalan isun lan riko

wes kadung sun putusi
nutup atin isun sing ono lawang kanggo riko
bangur isun adoh gedigi
tapi ati podo welase timbang kumpul podo ngelaranine

wes kadung sun putusi
nutup atin isun sing ono lawang kanggo riko
bangur isun adoh gedigi
tapi ati podo welase timbang kumpul podo ngelaranine, ngelaranine

Download Lagu Gratis Alvi Ananta - Nutup Lawang (Koplo Version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Alvi Ananta - Nutup Lawang (Koplo Version) (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Alvi Ananta Nutup Lawang (Koplo Version). Lirik Lagu Alvi Ananta Nutup Lawang (Koplo Version) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home