Download lagu Anggun Pramudita Dada Sayang Mp3

Listen: 114

Duration: 06:31

MP3 size: 6.16 MB


Anggun Pramudita Dada Sayang

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Da Da Sayang

rasane Koyo Ngene
yen Lagi Nandang Kahanan
tak Kuat-kuatne Ati
nadyan Loro Tenan
sing Dikarepne
selawase Sesandingan
nyatane Kabeh Mung Dadi Kenangan

yen Pancen Mung Semene
tresnomu Kanggo Awakku
yo Wis Kudu Tak Lilakne
nadyan Perih Atiku
ninggalke Aku
kowe Malah Ro Wong Liyo
aku Sadar Wis Ra Ono Artine

Reff :

yo Wis Dada Sayang
dewe Wis Ra Dadi Siji
sing Ati-ati Nggon Bebrayan
tak Dongakne Tresno Nyawiji

yo Wis Dada Sayang
lilo Ora Tak Gondeli
amergo Wis Kudu Sadar
dudu Sopo-sopo Aku Iki

yen Wonten Kurang
ngapunten Kulo
cukup Ngerti Wae
setyomu Mung Semono

yen Pancen Mung Semene
tresnomu Kanggo Awakku
yo Wis Kudu Tak Lilakne
nadyan Perih Atiku
ninggalke Aku
kowe Malah Ro Wong Liyo
aku Sadar Wis Ra Ono Artine

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Anggun Pramudita Dada Sayang Mp3 Terbaru. Download Lagu anggun pramudita - dada sayang (official music video) lengkap dengan lirik lagu Dada Sayang.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2021

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2021 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com