Download lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan Mp3

Listen: 100

Duration: 05:00

MP3 size: 4.88 MB


Ardia Diwang Probowati Rembulan

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu

Ginambar ing batin
Tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyanee
Pengen tansah sesanding
Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirke sliramu
Cahyaning rembulan kalah lawan esemu
Amung kangmass...

Howo ning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yomung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas...

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu

Ginambaring batin tan biso nglalekke
Yekti kang mas ora ono liyane...

Tatapan netramu tembus ing atiku
Agawe aku mung mikirke sliramu
Cahyaning rembulan kalah lawan esemmu
Amung kang mass...

Howo ning jero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kangmas...

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howo ning jero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung karo kang mas.

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Download Lagu Gratis Ardia Diwang Probowati Rembulan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan Mp3 Terbaru. Download Lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Rembulan.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com