Download lagu Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen Mp3

Listen: 112

Duration: 05:04

MP3 size: 4.92 MB


Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Hangiring angin wengi
Tak laraske tresnone ati
Agawe kangen roso ing sepi

Bungae atiku yen eling esemmu
Gambarke kangen marang sliramu

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki

Siramono ati kang nandang kasmaran
Tak simpen roso pengen sesandingan
Ning kerlipe lintang
Tak titipke roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah sinanding sliramu

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi anggonku kasmaran

Hangiring angin wengi
Tak laraske tresnone ati
Agawe kangen roso ing sepi

Bungae atiku yen eling esemmu
Gambarke kangen marang sliramu

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki

Siramono ati
Kang nandang kasmaran
Tak simpen roso pengen sesandingan

Ning kerlipe lintang
Tak titipke roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah sinanding sliramu

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi anggonku kasmaran

Download Lagu Gratis Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen Mp3 Terbaru. Download Lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Titip Roso Kangen.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com