Download lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU Mp3

BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

Listen: 868

Duration: 07:22

MP3 size: 7.05 MB

Date: 16 April 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku
Aku durung siap ati
Ning kon pisah aku durung wani
Ngapusi, nek kuat aku ngapusi ooh
Janji bakal dadi siji
Tekan semene tak seriusi
Omongan, mung sebatas perkataan
Manis tenan kasunyatan
Cintaku kau permainkan
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Loro tangis lan tatu tibone ning mburi
Geloni meski teko ning mburi
Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni
Kasmaran wong marai ati ra karuan
... kabeh wes keprucut
Harapane manis tapi malah kecut
Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut
Sing diperjuangke jebule malah luput
Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Loro tangis lan tatu tibone ning mburi
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Bola bali kapusan, iki sing goblok aku
Iki sing goblok aku ooh
Sayang, aku gelo tenan

Download Lagu Gratis BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU. Lirik Lagu BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home