Download lagu BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU Mp3

Listen: 662

Duration: 07:22

MP3 size: 7.05 MB


BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Sayang, aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibake mung luput, iki sing goblok aku Aku durung siap ati Ning kon pisah aku durung wani Ngapusi, nek kuat aku ngapusi ooh Janji bakal dadi siji Tekan semene tak seriusi Omongan, mung sebatas perkataan Manis tenan kasunyatan Cintaku kau permainkan Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu tibone ning mburi Geloni meski teko ning mburi Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni Kasmaran wong marai ati ra karuan ... kabeh wes keprucut Harapane manis tapi malah kecut Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut Sing diperjuangke jebule malah luput Sayang, aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibake mung luput, iki sing goblok aku Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu tibone ning mburi Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Bola bali kapusan, iki sing goblok aku Iki sing goblok aku ooh Sayang, aku gelo tenan

Download Lagu Gratis BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU Mp3 Terbaru. Download Lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU (OFFICIAL MUSIC VIDEO) lengkap dengan lirik lagu IKI SING GOBLOK AKU.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com