Download lagu Danang - Angin Lalu Mp3

Danang - Angin Lalu

Listen: 181

Duration: 05:19

MP3 size: 5.07 MB

Date: 26 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Angin Lalu

Opo We Mang Ra Ngerti
sengojo Ra Nguwasi
Kabeh Perhatianku, Karo Kabeh Apikku,
mbok Anggep Angin Lalu

Wes Tak Kuat Kuatke
uwes Tak Perjuangne
Kok Dadi Koyo Ngene, Sak Penake Nggantungne, Perasaanku Ning Kowe

Chorus

Opo Rumangsamu Ku Iki
Menungso Sing Ra Duwe Ati
Sak Penakmu Nglarani
Sak Penakmu Ngapusi
Kabeh Kelakuanmu Nggawe Loro Ati

Opo Ra Kenek Diaboti
Kabeh Yo Uwes Tak Turuti
Yen We Seneng Wong Liyo
Ikhlas Bakal Ku Trimo
Mending We Minggiro


Download Lagu Gratis Danang - Angin Lalu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Danang - Angin Lalu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Danang Angin Lalu. Lirik Lagu Danang Angin Lalu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home