Download lagu Danang - Urip Tanpo Riko Mp3

Danang - Urip Tanpo Riko

Listen: 123

Duration: 05:26

MP3 size: 5.14 MB

Date: 07 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Urip Tanpo Riko

Sun Biso Urip Tanpo Riko Masio Dewek Sun Lakoni.
Nggowo Perihe Ati...
Mergo Riko Mageh Sing Keganti.

Mlakuo Nyawang Ngarep Baen,Ojo Nulih Memburi Maning.
Nggawe Lembar Hang Anyar.
Hang Lawas Mulo Kudu Ditinggal.
Sun Wes Biso Ngelapi Eluh...
Edeng2 Crito Ambi Riko Sun TUTUH.

Ndeleng Riko Munyik Baen Wes Cukup Kanggo Isun.
Weruh Riko Seneng Wes Nggawe Adem Atinisun.
Mergo Welas Artine Sing Kudu Biso Nduweni ,
Kerono Welas Iku Sing Podo2 Ngelarani.
SENENG RIKO ..
Yo SENENG ISUN...

Download Lagu Gratis Danang - Urip Tanpo Riko di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Danang - Urip Tanpo Riko (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Danang Urip Tanpo Riko. Lirik Lagu Danang Urip Tanpo Riko Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home