Download lagu Dara Fu - Gelo Mp3

Dara Fu - Gelo

Listen: 103

Duration: 04:10

MP3 size: 4 MB

Date: 07 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nelongso ati iki tak rasakno
Saben dino aku mbok sio sio
Nggrantes batinku iki ra tak roso
Pengorbananku mung gawe ati Gelo

Aku wes ngalah nuruti karepmu
Kowe tetep wae natoni atiku
Wes tak cobo ngerteni kekarepanmu
Neng atimu malah atos koyo watu

Isomu Mung Ninggal tatu

Nggerentes batinku iki ra tak roso
Pengorbananku mung gawe ati Gelo

Loro atiku iki ra mbok gape
Gelone atiku malah Aku mbok ece

Aku wes ngalah nuruti karepmu
Kowe tetep wae natoni atiku
Wes tak cubo ngerteni kekarepanmu
Neng Atimu malah atos koyo watu

Isomu Mung Ninggal tatu

Download Lagu Gratis Dara Fu - Gelo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dara Fu - Gelo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dara Fu Gelo. Lirik Lagu Dara Fu Gelo Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home