Download lagu Denny Caknan - Tresno Waranggono (Ft Yeni Inka) Mp3

Denny Caknan - Tresno Waranggono (Ft Yeni Inka)

Listen: 156

Duration: 06:13

MP3 size: 5.99 MB

Date: 24 August 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nelongso Roso Rasane Tangis Njroning Atiku
Yen Kelingan Esem Gemuyumu
Larasworo Gending Tresno Gawe Kangene Atiku
Tansah Eleng Aku Ro Sliramu

Aduh Kangmas Sak Tenane Aku Ngerti Atimu
Ning Wes Pastine Aku Duk Jodohmu
Pancen Roso Kari Roso Kudu Lilo Nggonmu Nrimo
Lilakno Aku Nyanding Prio Lio

Ra Keroso Wes Sewindu Nggonku Ora Ketemu
Kegugah Atiku Krungu Suwaramu
Aku Mung Bisa Ndedungo Waranggono Sing Tak Tresno
Mugo Biso Urep Tentrem Mulyo

Tak Tulis Lakon Tresnamu Ning Gending Katresnanku
Tak Tembangne Saben Kangen Sliramu
Sak Tenane Aku Nangis Nanging Tresno Wis Ginaris
Taklakoni Kanti Ikhlas Ati

Wuyungku Ngelayung Ngamboro Ing Awang Awang
Tanpo Biso Nyanding Aku Mung Biso Nyawang
Tumetes Eloku Deres Mili Ono Pipi
Opo Tresno Iki Pancen Ra Kudu Nduweni

Download Lagu Gratis Denny Caknan - Tresno Waranggono (Ft Yeni Inka) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - TRESNO WARANGGONO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan Tresno Waranggono (Ft Yeni Inka). Lirik Lagu Denny Caknan Tresno Waranggono (Ft Yeni Inka) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home