Download lagu Dian Anic Endog Kapitan Watu Mp3

Listen: 95

Duration: 06:11

MP3 size: 5.97 MB


Dian Anic Endog Kapitan Watu

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Kaya endog kapitan watu

Apa cintane sampean wis luntur
Apa duwe sing anyar
Apa sayange wis pudar
Nunggu telung taun bli sabar

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima
Laki tega wayu cinta

reff:
Kaya endog kapitan watu
Nangis banyu mata bli metu
Jare setia
Nyatane dusta

Kaya digiles slender sanga
Laki njaluk pegat manten langka
Remuk ati ngrasa dizolimi
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima
Laki tega wayu cinta

reff:
Kaya endog kapitan watu
Nangis banyu mata bli metu
Jare setia
Nyatane dusta

Kaya digiles slender sanga
Laki njaluk pegat manten langka
Remuk ati ngrasa dizolimi
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong

Apa cintane sampean wis luntur
Apa duwe sing anyar
Apa sayange wis pudar
Nunggu telung taun bli sabar

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta

Download Lagu Gratis Dian Anic Endog Kapitan Watu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dian Anic Endog Kapitan Watu Mp3 Terbaru. Download Lagu DIAN ANIC 2015 - ENDOG KAPITAN WATU Clip ORIGINAL lengkap dengan lirik lagu Endog Kapitan Watu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com