Download lagu Didi Kempot - Aku Dudu Rojo Mp3

Didi Kempot - Aku Dudu Rojo

Listen: 142

Duration: 05:25

MP3 size: 5.13 MB

Date: 06 July 2018




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Aku Dudu Rojo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2018, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Didi Kempot - Aku Dudu Rojo (Official Video) New Release 2018 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot Aku Dudu Rojo. Lirik Lagu Didi Kempot Aku Dudu Rojo Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home