Download lagu Didi Kempot Tulung Mp3

Listen: 191

Duration: 04:43

MP3 size: 4.33 MB


Didi Kempot Tulung

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Mbulan mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padangono uripku
Lintang lintang lugu sawange awakku
Wengi iki ora biso turu
Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono ragaku iki
Wes meh telung mongso
Nggon ku ndandang loro
Wes meh telung mongsoLoro jalaran wanito

Tulung tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku
Angin
Lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku
Tulung

Angin sumilakno
Gek enggal singkirno
Loro aing ono ragaku iki
Wes meh telung mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalaran wanito

Tulung tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku
Angin
Lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku
Tulung

Download Lagu Gratis Didi Kempot Tulung di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot Tulung Mp3 Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Tulung (Official Music Video NAGASWARA) #music lengkap dengan lirik lagu Tulung.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com