Download lagu Didik Budi - Dj Cidro 2 Feat Cindy Cintya Mp3

Didik Budi - Dj Cidro 2 Feat Cindy Cintya

Listen: 156

Duration: 04:51

MP3 size: 4.4 MB

Date: 18 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cidro 2

Durung Nganti Garing Catu Sing Ning Atiku
Tego-tegone Sliramu Nambahi Loro Batinku
Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto, Yen Sliramu
Kuwi Cidro
Panas-panase Srengenge Kuwi Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Seh Panas Rasaning Ati Nyawang Kedadean Iki
Aku ’ra Bakal Mbaleni Kowe Gawe Catu Ning Ati
Ati Sing Tau Mbok Jogo Nanging Saiki Kowe Cidro, Yen Pancen Cukup Semene
Awakku Bakal Ninggalke Kabeh Kenangan Ro Kowe Tak Kubur Selawase
Lungo Awakku Sing Kudu Lungo Timbang Batinku Keloro-loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu
Lilo Awakku Iki Wes Lilo Senajan Loro Neng Njero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku Kudu Pisahan Karo Awakmu
Iki Wes Dadi Nasibku Kudu Pisah Ro Awakmu
Ora Bakal Tak Getuni Kabeh Wes Garise Gusti
Panase…


Download Lagu Gratis Didik Budi - Dj Cidro 2 Feat Cindy Cintya di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Cidro 2 - Didik Budi feat Cindy Cintya I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didik Budi Dj Cidro 2 Feat Cindy Cintya. Lirik Lagu Didik Budi Dj Cidro 2 Feat Cindy Cintya Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home