Download lagu Dina Jazz - Matursuwun Mp3

Dina Jazz - Matursuwun

Listen: 378

Duration: 06:18

MP3 size: 6.04 MB

Date: 03 June 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepiro suwene anggonku nggoleki
Akhire nemoni ati sing nyocoki
Ketemu sliramu rasane genep uripku
Mergo sliramu sing gawe ayem atiku

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Download Lagu Gratis Dina Jazz - Matursuwun di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dina Jazz - Matursuwun (Official Music Video NAGASWARA) #music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dina Jazz Matursuwun. Lirik Lagu Dina Jazz Matursuwun Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home