Download lagu Donna Jello - Iso Tanpo Kowe Ft Maduwangi Music Mp3

Donna Jello - Iso Tanpo Kowe Ft Maduwangi Music

Listen: 211

Duration: 05:56

MP3 size: 5.43 MB

Date: 30 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ademe Wengi Iki
Elingke Sumpah Lan Janji
Sing Wis Buk Blenjani
Karo Koe Cah Ayu
Sing Wes Gawe Tatu
Teko Ning Uripku

Semilir Angin Dalu
Elingke Esem Guyumu
Soyo Tambah Jeru
Jeru Tembus Ning Dodo
Mergo Buk Tinggalno
Koe Milih Wong Liyo

Opo Ra Ngelingi
Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi
Pas Koe Susah Ati
Saiki Wes Bedo
Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro

Pancen Iki Dalane
Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske
Nanging Bakal Tak Buktekke
Dongaku Nggo Koe
Langgeng Selawase
Aku Iso Tanpo Koe

Download Lagu Gratis Donna Jello - Iso Tanpo Kowe Ft Maduwangi Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu DONNA JELLO ft MADUWANGI MUSIC | ISO TANPO KOWE | WAHANA MUSIK LIVE CONCERT Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Donna Jello Iso Tanpo Kowe Ft Maduwangi Music. Lirik Lagu Donna Jello Iso Tanpo Kowe Ft Maduwangi Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home