Download lagu Emy Lariza - Nutupi Laraku Mp3

Emy Lariza - Nutupi Laraku

Listen: 249

Duration: 05:42

MP3 size: 5.29 MB

Date: 03 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Nutupi Laraku

Mungkin Ono Ati Liyo Sing Lagi Tok Jogo
Nganti Lali Karo Aku Sing Ning Ngarep Moto
Ati Rasane Loro
Aku Terimo Aku Pengen Pamit Lungo

Mungkin Wes Raono Roso Tresnamu Nggo Aku
Opo Malah Sandiworo Kowe Ngapusi Aku
Ngawe Bingung Atiku
Arep Tekan Kapan Tak Tutupi Laraku

Isih Kuat Ora Atiku
Terus Sabar Ming Ngremuk Aku
Sakjane Nyikso Batinku
Nanging Neng Ngarepmu Aku Tetep Nguyu
Nutupi Laraku

Soyo Adoh Mung Gawe Ragu
Opo Iso Yen Terus Mlaku
Tak Pekso Senajan Loro
Aku Ra Popo Ning Atiku Sing Rung Kulino

Yen Terus Sabar Aku Uwis Tau
Mangan Ati Kuwi Mbendinaku
Cubo Ngertio Sing Neng Pikirku

#NutupiLaraku
#EmyLariza


Download Lagu Gratis Emy Lariza - Nutupi Laraku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Emy Lariza - Nutupi Laraku (Official Music Live) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Emy Lariza Nutupi Laraku. Lirik Lagu Emy Lariza Nutupi Laraku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home