Download lagu Eny Sagita Balungan Kere Mp3

Listen: 174

Duration: 06:24

MP3 size: 6.09 MB


Eny Sagita Balungan Kere

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nutupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Tapi kowe sambat wae
Jarene balungan kere
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Seng penting wani nerus
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nutupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Tapi kowe sambat wae
Jarene balungan kere
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Download Lagu Gratis Eny Sagita Balungan Kere di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Eny Sagita Balungan Kere Mp3 Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Balungan Kere [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Balungan Kere.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com