Download lagu Eny Sagita Cemoro Soge Mp3

Listen: 177

Duration: 05:59

MP3 size: 5.46 MB


Eny Sagita Cemoro Soge

Lirik:

Sembunyikan Lirik

wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul, pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

Download Lagu Gratis Eny Sagita Cemoro Soge di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Eny Sagita Cemoro Soge Mp3 Terbaru. Download Lagu SAGITA - Cemoro Soge - voc. Eni Sagita ft Sarah Brillian lengkap dengan lirik lagu Cemoro Soge.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com