Download lagu Eny Sagita - Dada Sayang Mp3

Eny Sagita - Dada Sayang

Listen: 223

Duration: 05:25

MP3 size: 5.13 MB

Date: 01 December 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rasane Koyo Ngene
Yen Lagi Nandang Kahanan
Tak Kuat Kuatne Ati
Nadyan Loro Tenan
Sing Dikarepne Selawase Sesandingan
Nyatane Kabeh Mung Dadi Kenangan

Yen Pancen Mung Semene
Tresnomu Kanggo Awakku
Yowes Kudu Tak Lilakne
Nadyan Perih Atiku
Ninggalke Aku Kowe Malah Ro Wong Liyo
Aku Sadar Wes Raono Artine

Yowes Dada Sayang Dewe Wes Ra Dadi Siji
Sing Ati Ati Nggon Bebrayan
Tak Dongakne Tresno Nyawiji

Yowes Dada Sayang, Lilo Ora Tak Gondeli
Amergo Wes Kudu Sadar Dudu Sopo Sopo Aku Iki
Yen Wonten Kurang, Ngapunten Kulo
Cukup Ngerti Wae Setyomu Mung Semono



Download Lagu Gratis Eny Sagita - Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LUSIANA MALALA - DADA SAYANG | SAGITA (VERSI JANDHUT) COVER Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Dada Sayang. Lirik Lagu Eny Sagita Dada Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home