Download lagu Eny Sagita - Kalah Cepet Mp3

Eny Sagita - Kalah Cepet

Listen: 427

Duration: 04:59

MP3 size: 4.48 MB

Date: 20 January 2018




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Sepet ning pinggir embongYen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Kalah Cepet di Download Lagu Mp3 Terbaik 2018, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Eny Sagita - Kalah Cepet [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Kalah Cepet. Lirik Lagu Eny Sagita Kalah Cepet Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home