Download lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno Mp3

Eny Sagita - Kasekso Tresno

Listen: 102

Duration: 06:00

MP3 size: 5.86 MB

Date: 16 December 2015




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi
sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Kasekso Tresno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2015, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu eny sagita - kasekso tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Kasekso Tresno. Lirik Lagu Eny Sagita Kasekso Tresno Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home