Download lagu Eny Sagita - Prei Kanan Kiri Mp3

Eny Sagita - Prei Kanan Kiri

Listen: 246

Duration: 07:00

MP3 size: 6.84 MB

Date: 08 September 2018




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyaw-ng mburi
ati manthep bakal sido rabi

yen pancen jodoh ra nyawang bondho dunyo
podo tresnane nampa anane lan nerimo
ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
diramekke dangdutan rabi lungguh jejer ning mantenan

yen pancen tresno rasah kakehan haluan
ra usah ragu mergo kahanan, prei kanan kiri
ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
ra usah menggak menggok jodohmu mesti tekan

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manthep bakal sido rabi

yen pancen jodoh ra nyawang bondho dunyo
podo tresnane nampa anane lan nerimo
ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
diramekke dangdutan rabi lungguh jejer ning mantenan

yen pancen tresno rasah kakehan haluan
ra usah ragu mergo kahanan, prei kanan kiri
ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
ra usah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Prei Kanan Kiri di Download Lagu Mp3 Terbaik 2018, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Eny Sagita - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Prei Kanan Kiri. Lirik Lagu Eny Sagita Prei Kanan Kiri Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home