Download lagu Eny Sagita Sayang 2 Mp3

Listen: 129

Duration: 04:44

MP3 size: 4.34 MB


Eny Sagita Sayang 2

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Coba rungokno, tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelekake
Nambahi kangenku soyo gedhi nganti kepati pati
Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku, sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Kita akan selalu memadu cintaMung lam lamun marang esem lan manismu
Kapanku bertemu, sak kedeping moto wis marem atiku
Coba rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku iseh ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedhi nganti kepati pati
Andaikan sayangku saiki iseh ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamun marang esem lan manis
Kapan ku bertemu sak kedeping moto wis mari atiku
Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamun marang esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedeping moto wis mari atiku

End

Download Lagu Gratis Eny Sagita Sayang 2 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Eny Sagita Sayang 2 Mp3 Terbaru. Download Lagu Eny Sagita - Sayang 2 [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Sayang 2.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com