Download lagu Eny Sagita - Sayang 4 Mp3

Eny Sagita - Sayang 4

Listen: 167

Duration: 04:37

MP3 size: 4.27 MB

Date: 11 May 2018




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

Download Lagu Gratis Eny Sagita - Sayang 4 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2018, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Eny Sagita – Sayang 4 [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Sayang 4. Lirik Lagu Eny Sagita Sayang 4 Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home