Download lagu Eny Sagita - Tembang Tresno Ft Orkes Sagita Mp3

Eny Sagita - Tembang Tresno Ft Orkes Sagita

Listen: 126

Duration: 06:28

MP3 size: 6.13 MB

Date: 19 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Padhange Suryo Nanging Peteng Ning Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahing Atiku
Tresno Sing Tak Jaga Amung Kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane Aku Muk Apusi

Padhange Suryo Nanging Peteng Ning Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahing Atiku
Tresno Sing Tak Jaga Amung Kanggo Sliramu
Nanging, Nyatane Aku Muk Apusi

Tembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Amung Semu
Janji Tresno Marang Aku
Nyatane Nyusahke Atiku

Tego Tenan Kowe Nglarani Aku
Tego Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Sakmene Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungaku

Tembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Amung Semu
Janji Tresno Marang Aku
Nyatane Nyusahke Atiku

Tego Tenan Kowe Nglarani Aku
Tego Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Sakmene Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungaku
Aku Pamit Lilakno Lungaku




Download Lagu Gratis Eny Sagita - Tembang Tresno Ft Orkes Sagita di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu ENY SAGITA ft ORKES SAGITA | TEMBANG TRESNO | JANDHUT WAHANA MUSIK TERBARU Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Eny Sagita Tembang Tresno Ft Orkes Sagita. Lirik Lagu Eny Sagita Tembang Tresno Ft Orkes Sagita Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home