Download lagu Era Syaqira - Akhire Pisahan Mp3

Era Syaqira - Akhire Pisahan

Listen: 262

Duration: 05:18

MP3 size: 5.06 MB

Date: 26 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

titip Kembang Iki
dinggo Wong Sing Tak Tresnani
dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

masio Ra Sesandingan
ning Ati Tetep Sayang
ning Mburimu Aku Wes Berjuang

nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
koe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
ikhlas Koe Lungo, Aku Ora Popo




titip Kembang Iki
dinggo Wong Sing Tak Tresnani
dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

masio Ra Sesandingan
ning Ati Tetep Sayang
ning Mburimu Aku Wes Berjuang

nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
koe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
ikhlas Koe Lungo

tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
ikhlas Koe Lungo, Aku Ora Popo

aku Lilo, Dadio Wong Liyo Ning Uripku

Download Lagu Gratis Era Syaqira - Akhire Pisahan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Era Syaqira - Akhire Pisahan | Live Music (Official Live Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Era Syaqira Akhire Pisahan. Lirik Lagu Era Syaqira Akhire Pisahan Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home