Download lagu Era Syaqira - Aku Tenang (DJ REMIX) Mp3

Era Syaqira - Aku Tenang (DJ REMIX)

Listen: 353

Duration: 06:15

MP3 size: 6.01 MB

Date: 07 March 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin ndalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

Wes.. suwe..
Aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji..

Mung.. kowe..
Sing purun nompo opo kahananku
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin ndalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

Wes.. suwe..
Aku ngenteni kowe
Nganti saiki biso dadi siji..

Mung.. kowe..
Sing purun nompo opo kahananku
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji
Nyanding kowe selawase
Ra ono wong liyo
Sing iso misahake

Cukup sliramu
Gawe atiku tenang
Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Ra bakal ilang
Mergo kowe sing tak sayang

Download Lagu Gratis Era Syaqira - Aku Tenang (DJ REMIX) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Aku Tenang (DJ REMIX) - Pinginku Siji Nyanding Kowe Selawase ~ Era Syaqira || Fullbass Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Era Syaqira Aku Tenang (DJ REMIX). Lirik Lagu Era Syaqira Aku Tenang (DJ REMIX) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home