Download lagu Era Syaqira - Dj Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Mp3

Era Syaqira - Dj Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi)

Listen: 201

Duration: 05:44

MP3 size: 5.31 MB

Date: 12 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Durung Nganti Garing
Catu Sing Ning Atiku
Tego Tegane Sliramu
Nambahi Loro Batinku

Aku Ora Percoyo
Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto
Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas Panase Srengenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Sik Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadeyan Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro Loro
Ra Bakal Awakku Iki
Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wis Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu


Download Lagu Gratis Era Syaqira - Dj Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj CIDRO 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) ~ Era Syaqira | Remix Viral 2021 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Era Syaqira Dj Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi). Lirik Lagu Era Syaqira Dj Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home