Download lagu Esa Risty - Akhire Pisahan (New Maska Music) Mp3

Esa Risty - Akhire Pisahan (New Maska Music)

Listen: 276

Duration: 05:11

MP3 size: 4.99 MB

Date: 08 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Akhire Pisahan

Titip Kembang Iki
Dinggo Wong Sing Tak Tresnani
Dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

Masio Ra Sesandingan
Ning Ati Tetep Sayang
Ning Mburimu Aku Wes Berjuang

Nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
Koe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
Kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Koe Lungo, Aku Ora Popo


#AkhirePisahan
#EsaRisty
#Maska



Download Lagu Gratis Esa Risty - Akhire Pisahan (New Maska Music) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Esa Risty - Akhire Pisahan (New Maska Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Akhire Pisahan (New Maska Music). Lirik Lagu Esa Risty Akhire Pisahan (New Maska Music) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home