Download lagu Esa Risty - Cidro 2 Feat Wandra Mp3

Esa Risty - Cidro 2 Feat Wandra

Listen: 297

Duration: 04:07

MP3 size: 3.97 MB

Date: 18 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Durung Nganti Garing Catu Sing Ning Atiku
Tego – Tegone Sliramu Nambahi Loro Bathinku

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Leloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Instagram :
Facebook :

MUSIC ONE
Musisi :
Keyboard : Mufly Key
Kendang Dut : Alvaro
Kendang Jaipong : Ader
Bass : Imam Baen
Akustik 1 : Momon
Akustik 2 : Rahmad
Drum : Samsul

Thanks :
Allah SWT
ONENADA TEAM
Benteng Buah Naga (DRAGON Cafe & Resto)
5 WAKTU
H. Herman
H. Arif
H. David 3day

Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M
Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M
Video Production : Wong3productioN


#CIDRO2 #EsaRisty #Wandra
ONE NADA Record Official
©2021 ONE NADA Musik Nusantara

Download Lagu Gratis Esa Risty - Cidro 2 Feat Wandra di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Cidro 2 Feat Wandra. Lirik Lagu Esa Risty Cidro 2 Feat Wandra Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home