Download lagu Esa Risty - Jogonen Atimu Mp3

Esa Risty - Jogonen Atimu

Listen: 161

Duration: 05:31

MP3 size: 5.19 MB

Date: 09 September 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ning sumilire angin wengi tak tuliske lagu
Tentang bahagia diriku miliki dirimu
Suwun gusti wis di paringi ati sing gemati
Sing ngerteni karepe atiku dadekno jodoku

Kowe tak sayang tak eman eman
Dudu mung omongan tapi perasaan
Jogonen atimu tetep di nggo aku....

Reff: Tetepo ning kene nganti selawase
Ojo sampek kowe luntur tresnane
Tekone atimu ono nin uripku
Tak nggo nglaleke catuku sing lalu
Dudu plampiasan sing bakal tak buang
Sumpah mati aku tresno sliramu
Mugo mbesuk gusti bakal ngijabahi
Bareng karo kowe nganti selawase....

Download Lagu Gratis Esa Risty - Jogonen Atimu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Esa Risty feat Abiem Pangestu - Jogonen Atimu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Jogonen Atimu. Lirik Lagu Esa Risty Jogonen Atimu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home