Download lagu Esa Risty - Lawang Ati Mp3

Esa Risty - Lawang Ati

Listen: 207

Duration: 05:58

MP3 size: 5.45 MB

Date: 04 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Lawang Ati

Ngamboro Ning Angenku
Tansah Iling Marang Sliramu
Senadyan Wis Tak Cobo
Lalekake Jenengmu

Sing Tansah Tak Tembangke
Laras Kangen Jero Atiku
Sing Tansah Tak Sworoke
Gendhing Tresno Ning Dodoku

Opo Pancen Kudu Tak Lilo
Mergo Ra Biso Duweni
Tresno Sliramu

reff
Nadyan Tak Tutup Lawang Atiku
Soko Kabeh Crito Lan Tresnamu
Nanging Soyo Ra Biso Ngilangke Tresnaku Marang Sliramu

Nadyan Tak Tutup Lawang Atiku
Soko Kabeh Crito Lan Tresnamu
Nanging Sliramu Soyo Kepatri Ning Jero Atiku


#lawangati
#esaristy
#Maska



Download Lagu Gratis Esa Risty - Lawang Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Esa Risty - Lawang Ati (New Maska Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Lawang Ati. Lirik Lagu Esa Risty Lawang Ati Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home