Download lagu Esa Risty - Lungset 2 Mp3

Esa Risty - Lungset 2

Listen: 154

Duration: 05:37

MP3 size: 5.24 MB

Date: 14 June 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane

Tak Enteni Tekamu
Setahun Rong Tahun Sewindu
Prasasat Nganti Rambut Dadi Puteh
Sabar Ngenteni Slirane Muleh (Sabar Menunggumu Pulang)

Senadyan Ono Kabar Seng
Marai Panas Nang Kupeng
Kabare Neng Kono Nduwe
Aku Percoyo Kowe

Kabar Kabar Tak Anggep Angen
Marai Awakku Gering
Janjimu Mbiyen Tak Ugemi
Kowe Mesti Bali

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane

Tak Enteni Tekamu
Setahun Rong Tahun Sewindu
Prasasat Nganti Rambut Dadi Puteh
Sabar Ngenteni Slirane Muleh (

Senadyan Ono Kabar Seng
Marai Panas Nang Kupeng
Kabare Neng Kono Nduwe
Aku Percoyo Kowe

Kabar Kabar Tak Anggep Angen
Marai Awakku Gering
Janjimu Mbiyen Tak Ugemi
Kowe Mesti Bali

Tak Enteni Tekamu
Nganti Lungsete Atiku
Sabarku Iki Raono Watese
Tekan Kapan Ngenteni Slirane
Tak Enteni Mesti Kowe Bali

Download Lagu Gratis Esa Risty - Lungset 2 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Esa Risty - Lungset 2 (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Lungset 2. Lirik Lagu Esa Risty Lungset 2 Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home