Download lagu Esa Risty - Setetes Tresnamu Mp3

Esa Risty - Setetes Tresnamu

Listen: 210

Duration: 04:39

MP3 size: 4.29 MB

Date: 11 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Setetes Tresnamu

mas Opo Kowe Tego Ninggal Aku Lungo
menyang Adoh Jare Ben Ku Mulyo
opo Kowe Wes Lali Anggonmu Gawe Janji
tolong Ojo Mbok Blenjani

biyen Kowe Janji Kau Tak Akan Pergi
tibak’e Saiki Mbok Lakoni
raono Ulihe Mbelani Roso
jebule Malah Rekoso

rinoku Bendinane Among Mikirno Kowe
isuk Awan Bengi Nganti Sore
opo Wes Ora Ono Setetes Tresnamu
kok Kowe Tego Ninggal Aku

biyen Kowe Janji Kau Tak Akan Pergi
tibak’e Saiki Mbok Lakoni
raono Ulihe Mbelani Roso
jebule Malah Rekoso

rinoku Bendinane Among Mikirno Kowe
isuk Awan Bengi Nganti Sore
opo Wes Ora Ono Setetes Tresnamu
kok Kowe Tego Ninggal Aku

rinoku Bendinane Among Mikirno Kowe
isuk Awan Bengi Nganti Sore
opo Wes Ora Ono Setetes Tresnamu
kok Kowe Tego Ninggal Aku

#Setetestresnamu
#Esaristy


Download Lagu Gratis Esa Risty - Setetes Tresnamu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Esa Risty - Setetes Tresnamu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Setetes Tresnamu. Lirik Lagu Esa Risty Setetes Tresnamu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home