Download lagu Esa Risty - Tresnoku Sederhana Mp3

Esa Risty - Tresnoku Sederhana

Listen: 189

Duration: 05:15

MP3 size: 5.03 MB

Date: 25 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Maturnuwon pendampingku
wes ngancani aku tekane tuwo umurku
wes nompo opo anane ra neko neko
sifat sederhanamu kui seng tak tresno


duh gusti atur sembah nuwon
diparingi bojo seng koyo ngono
gemati setia selamanya


Ora nyongko opo wes takdir
pendampingku....gemati sakjro neng ati
ora mandang bondo ora mandang rupo
koe nrimo nganti ikhlas legowo


Reff :
Maturnuwon sampon puron bebarengan
ngalikane ngadepi cobaan neng dunio iki
bareng bareng seng tak jalo tanggungomu langgeng
tekane mati awak dewe tetep bareng

duh gusti atur sembah nuwon
diparingi bojo seng koyo ngono
gemati setia selamanya............

Ora nyongko opo wes takdir
pendampingku....gemati sakjro neng ati
ora mandang bondo ora mandang rupo
koe nrimo nganti ikhlas legowo

Download Lagu Gratis Esa Risty - Tresnoku Sederhana di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu ESA RISTY - TRESNOKU SEDERHANA (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Esa Risty Tresnoku Sederhana. Lirik Lagu Esa Risty Tresnoku Sederhana Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home