Download lagu Fanny Sabila - MILARI DEUI COVER (INONK) Mp3

Fanny Sabila - MILARI DEUI COVER (INONK)

Listen: 773

Duration: 04:42

MP3 size: 4.32 MB

Date: 16 May 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saha nu lepat waktos
salira mutuskeun cinta
Saha nu lepat waktos
salira ngantunkeun abdi

Saha nu tega waktos salira midua cinta
Saha nu tega waktos
salira megatkeun asih
Carios teu bukti ngan
ungkur lanca linci

Akang mah cintanya dibagi-bagi
Abdi kapok moal arek percaya deui
Akang mah sukanya mengobral janji

Naon hartosna papancangan
Pami anjeun niat nganyeurikeun
Naon hartosna sasarengan

Pami anjeun ukur sahereyeun
Naon hartosna papancangan
Pami anjeun niat nganyeurikeun
Naon hartosna sasarengan
Pami anjeun ukur sahereyeun

Ayeuna abdi bade ngarumah tanggi
Akang jangan merasa sakit hati
Wajar abdi upami milih anu pasti
Mangga akang ayeuna milari deui

Saha nu lepat waktos
salira mutuskeun cinta
Saha nu lepat waktos
salira ngantunkeun abdi

Saha nu tega waktos salira midua cinta
Saha nu tega waktos
salira megatkeun asih
Carios teu bukti ngan
ungkur lanca linci

Akang mah cintanya dibagi-bagi
Abdi kapok moal arek percaya deui
Akang mah sukanya mengobral janji

Naon hartosna papancangan
Pami anjeun niat nganyeurikeun
Naon hartosna sasarengan

Pami anjeun ukur sahereyeun
Naon hartosna papancangan
Pami anjeun niat nganyeurikeun
Naon hartosna sasarengan
Pami anjeun ukur sahereyeun

Ayeuna abdi bade ngarumah tanggi
Akang jangan merasa sakit hati
Wajar abdi upami milih anu pasti
Mangga akang ayeuna milari deui

Mangga akang ayeuna milari deui
mangga akang..kang..kang..kang..akang
milari deui..

Download Lagu Gratis Fanny Sabila - MILARI DEUI COVER (INONK) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu MILARI DEUI - INONK | COVER BY FANNY SABILA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Fanny Sabila MILARI DEUI COVER (INONK). Lirik Lagu Fanny Sabila MILARI DEUI COVER (INONK) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home