Download lagu Happy Asmara Dada Sayang Mp3

Listen: 78

Duration: 05:46

MP3 size: 5.33 MB


Happy Asmara Dada Sayang

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku we malah ro wong liyo
Aku sadar wes raono artine

Yowes dada sayang dewe wes rak dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongake tresno nyawiji
Yowes dada sayang, lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang, ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyomu mung semono

Download Lagu Gratis Happy Asmara Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Dada Sayang Mp3 Terbaru. Download Lagu happy asmara - dada sayang | the rosta reborn [official] lengkap dengan lirik lagu Dada Sayang.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com