Download lagu Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire Mp3

Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire

Listen: 941

Duration: 04:36

MP3 size: 4.26 MB

Date: 23 July 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ra nate luput sliramu neng angenku
Ra nate biso aku lali sliramu
Kebacut tresno karo uwong sing kleru
Kwe sisihane koncoku

Kangenku iki koyo neng pucuk atine
Tresno Iki koyo ilusi. Rano pinggire

Tresno ningopo mampir ning atiku
Kwe salah sing milih panggon lan wektu
Ra kuat aku sing nahan roso.
Aku kesikso

Tresno bingung nggonku ngimbangi
Milih aku utowo koncoku
Po pantes Yen blenjani
Ati dadi nangis. Nggayuh sliramu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Happy Asmara - Ilusi Ra No Pinggire (Official Music Video) | Dangdut Koplo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Ilusi Ra No Pinggire. Lirik Lagu Happy Asmara Ilusi Ra No Pinggire Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home