Download lagu Happy Asmara - Iso Tanpo Kowe (Opo Ra Ngelingi) Mp3

Happy Asmara - Iso Tanpo Kowe (Opo Ra Ngelingi)

Listen: 457

Duration: 05:24

MP3 size: 5.12 MB

Date: 24 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ademe Wengi Iki
Elingke Sumpah Lan Janji
Sing Wis Buk Blenjani
Karo Koe Cah Bagus
Sing Wes Gawe Tatu
Teko Ning Uripku

Semilir Angin Dalu
Elingke Esem Guyumu
Soyo Tambah Jeru
Jeru Tembus Ning Dodo
Mergo Buk Tinggalno
Koe Milih Wong Liyo

Opo Ra Ngelingi
Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi
Pas Koe Susah Ati
Saiki Wes Bedo
Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro

Pancen Iki Dalane
Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske
Nanging Bakal Tak Buktekke
Dongaku Nggo Koe
Langgeng Selawase
Aku Iso Tanpo Koe

#HAPPYASMARA #IsoTanpoKowe #AdhiganaMusic

PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Iso Tanpo Kowe (Opo Ra Ngelingi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - ISO TANPO KOWE (Official Music Video) | Opo Ra Ngelingi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Iso Tanpo Kowe (Opo Ra Ngelingi). Lirik Lagu Happy Asmara Iso Tanpo Kowe (Opo Ra Ngelingi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home