Download lagu Happy Asmara - Kudu Piye Mp3

Happy Asmara - Kudu Piye

Listen: 407

Duration: 05:56

MP3 size: 5.43 MB

Date: 20 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bingung aku kudu piye merjuangke kowe
Sing pasti akhire amung perpisahan
Mergo sadar aku, aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso
Kepenggak wong tuamu ora setuju dewe bebarengan
Mergo ngerti aku, aku iki sopo
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani

Umpomo diteruske malah aku loro dewe
Yen tak ikhlaske, aku iseh sayang

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti

Selawase sliramu neng ati
Senajan aku iki ngerti ora iso dadi siji
Tak lakoni kanthi kuat ati
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti, aku dewe wani

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Kudu Piye di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Happy Asmara - Kudu Piye (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Kudu Piye. Lirik Lagu Happy Asmara Kudu Piye Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home