Download lagu Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version Mp3

Listen: 62

Duration: 05:33

MP3 size: 5.21 MB


Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu

Saiki wis luntur..seko atiku
Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo

Sakdurunge kowe nggawe
Aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo

Snajan ati iki loro
Aku ra popo
Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku

Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah

kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sory-sory to say deh

Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..
Padange sinar rembulan

Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno

Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur..seko atiku
Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi

Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati nanging ngopo
kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres ning pipi

Sudah lupakan saja
cerita cinta kita berdua
Karena diantara kita

sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

Download Lagu Gratis Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Lali Rasane Tresno Remix Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO [Remix Version] (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Lali Rasane Tresno Remix Version.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com