Download lagu Happy Asmara - Lemah Teles Mp3

Happy Asmara - Lemah Teles

Listen: 285

Duration: 06:17

MP3 size: 6.03 MB

Date: 18 July 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jujur Ati Iki Loro
Durung Biso Nompo Kenyataan
Tanduran Sing Wes Tak Sirami
Malih Dadi Awu Ireng Diobong Karo Kahanan

Biyen Janj Bareng Bareng
Ngrasakne Susah Lan Seneng
Saiki Kowe Medetke Angen Angen
Tak Kuatne Ati Yen Kudu Kelangan

Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi
Tak Tabrak Kowe Loro Iki Salahe Sopo
Yen Kowe Wes Ra Tresno Ngomongo Jo Trus Lungo
Awas Nemoni Apes Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Lemah Teles di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Lemah Teles. Lirik Lagu Happy Asmara Lemah Teles Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home