Download lagu Happy Asmara - Menungso Ora Toto Mp3

Happy Asmara - Menungso Ora Toto

Listen: 189

Duration: 05:05

MP3 size: 4.93 MB

Date: 21 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kabeh iki mung marai crito loro.

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Menungso Ora Toto di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO [ Ska Jhandut Version ] ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Menungso Ora Toto. Lirik Lagu Happy Asmara Menungso Ora Toto Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home