Download lagu Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye Mp3

Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Listen: 937

Duration: 04:50

MP3 size: 4.39 MB

Date: 19 September 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono enteke
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono enteke
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan


Ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu happy asmara - ndasku mumet ndasmu piye [remix version] (official music video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Ndasku Mumet Ndasmu Piye. Lirik Lagu Happy Asmara Ndasku Mumet Ndasmu Piye Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home