Download lagu Happy Asmara Podo Karepe Mp3

Listen: 74

Duration: 06:10

MP3 size: 5.96 MB


Happy Asmara Podo Karepe

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Mbiyen aku nduwe roso tresno
Nanging saikine uwes bedo
Kowe wes karo wong liyo
Senajan loro tapi ora popo

Wes tak colne lehmu karo kae
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo gusti paringi dalane

Seh podo senenge sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine
Seh podo karepe
Seh podo butuh e nanging seh gede egone

Reff
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Ngalio rosoku neng koe

Download Lagu Gratis Happy Asmara Podo Karepe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Podo Karepe Mp3 Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Podo Karepe (Official Music Video) Tresno Sing Tenanan Nyatane Mung Kelaran lengkap dengan lirik lagu Podo Karepe.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com