Download lagu Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva) Mp3

Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva)

Listen: 187

Duration: 04:10

MP3 size: 4 MB

Date: 27 July 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku
soyo jeru ning sliramu

aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu
ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati

semilir angin wengi
ngugah roso kangene atiku, soyo jeru ning sliramu
aku dewean ono kene
sing bakal ngenteni balimu ono ning sandingku

tak jaluk gedene sabarmu
ikhlas ngenteni tekaku

mbok gandeng tanganku, mbok elus pipiku
sak kuate ati we ngungkapke tresno
yo mung kanggo kangmas, wong sing tak kangeni
awan lan rino wengi

tresno tulus ing ati, ora bakal biso keganti
yo mung sliramu, mung sliramu lintange ati

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Ra Bakal Keganti (Ft Delva) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA FT DELVA - RA BAKAL KEGANTI (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Ra Bakal Keganti (Ft Delva). Lirik Lagu Happy Asmara Ra Bakal Keganti (Ft Delva) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home